Felâsife tarafından Cum, 04/06/2010 - 2:14am tarihinde gönderildi.
3-4 aydır Pardus'tan uzaktım ama Pardus gene her zaman ki gibi kolayca kuruldu, Kaptanımız çok yakışıklı olmuş :mrgreen: ve full dolu menüler.
Debianda ki minimal kurulum ve menülerinden sonra çok kalabalık görünselerde, KDE'yi sevdiğim için idare ederiz.
Bu arada USB'den kurdum sorunsuz kuruldu, cd boşa yakmamış olduk, hasılı Pardus iyi yolda, 5'i hakediyor
kuftikufti tarafından Cum, 04/06/2010 - 10:06pm tarihinde gönderildi.
KDE 4.4'e bayıldım. Netbook-plasma çok hoşuma gitti ve onu kullanıyorum. Keşke dokunmatik ekranda da deneme şansım olsaydı.
Ancak, hızlı erişim barı çalışmıyor. Oraya eklediğim uygulamalar, sonraki açılışta kayboluyorlar. Yer imleri menüsü hep boş. Oraya nasıl uygulama ekleyeceğim bilmiyorum.
Wiki'de ekran görüntüsü var. Beta, Netbook çalışma alanınından, masaüstü çalışma alanına dönemedi ve ikisi arasında kalmıştı. (Netbook çalışma alanının altında masaüstü çalışma alanı panelini görebilirsiniz. Gimp ile ekleme falan değil. )
Bir de glibc 2.11 sürümü olsaydı. Yeni oyunlarımı çalıştırmak için, Mint'e geçmek zorunda kalmazdım.
Ben 4 veriyorum.
hakansait tarafından Salı, 08/06/2010 - 11:16pm tarihinde gönderildi.
4.5'dan 5 verdim. Ubuntuyu grub'a otomatik eklemediği için ve panelde sadece açılan programların simgelerini gösterme ayarı kaldırıldığı için yarım not kırdım.
bcbc
Re: Pardus 2009.2 Sizce Kaç Puan Alır?
test deposundan takip ediyordum eh biraz bazi yerlerde detone oldugu oluyor. Ben 4 verdim
Felâsife
3-4 aydır Pardus'tan uzaktım ama Pardus gene her zaman ki gibi kolayca kuruldu, Kaptanımız çok yakışıklı olmuş :mrgreen: ve full dolu menüler.
Debianda ki minimal kurulum ve menülerinden sonra çok kalabalık görünselerde, KDE'yi sevdiğim için idare ederiz.
Bu arada USB'den kurdum sorunsuz kuruldu, cd boşa yakmamış olduk, hasılı Pardus iyi yolda, 5'i hakediyor
kuftikufti
KDE 4.4'e bayıldım. Netbook-plasma çok hoşuma gitti ve onu kullanıyorum. Keşke dokunmatik ekranda da deneme şansım olsaydı.
)
Ancak, hızlı erişim barı çalışmıyor. Oraya eklediğim uygulamalar, sonraki açılışta kayboluyorlar. Yer imleri menüsü hep boş. Oraya nasıl uygulama ekleyeceğim bilmiyorum.
Wiki'de ekran görüntüsü var. Beta, Netbook çalışma alanınından, masaüstü çalışma alanına dönemedi ve ikisi arasında kalmıştı. (Netbook çalışma alanının altında masaüstü çalışma alanı panelini görebilirsiniz. Gimp ile ekleme falan değil.
Bir de glibc 2.11 sürümü olsaydı. Yeni oyunlarımı çalıştırmak için, Mint'e geçmek zorunda kalmazdım.
Ben 4 veriyorum.
hakansait
4.5'dan 5 verdim.
Ubuntuyu grub'a otomatik eklemediği için ve panelde sadece açılan programların simgelerini gösterme ayarı kaldırıldığı için yarım not kırdım.
babaynux
benimde seskartimdan hata verdigi icin 4 veridm aslinda 3 vermeliydim ama hatiri var