Forumlar > Pardus-Linux.org > Anketler (Pardus 2009.2 Sizce Kaç Puan Alır?)
baDibere kullanıcısının resmi

baDibere

Pardus 2009.2 Sizce Kaç Puan Alır?

bcbc kullanıcısının resmi

bcbc

Re: Pardus 2009.2 Sizce Kaç Puan Alır?

test deposundan takip ediyordum eh biraz bazi yerlerde detone oldugu oluyor. Ben 4 verdim Smile

Felâsife kullanıcısının resmi

Felâsife

3-4 aydır Pardus'tan uzaktım ama Pardus gene her zaman ki gibi kolayca kuruldu, Kaptanımız çok yakışıklı olmuş :mrgreen: ve full dolu menüler.
Debianda ki minimal kurulum ve menülerinden sonra çok kalabalık görünselerde, KDE'yi sevdiğim için idare ederiz. Laughing out loud

Bu arada USB'den kurdum sorunsuz kuruldu, cd boşa yakmamış olduk, hasılı Pardus iyi yolda, 5'i hakediyor Laughing out loud

kuftikufti kullanıcısının resmi

kuftikufti

KDE 4.4'e bayıldım. Netbook-plasma çok hoşuma gitti ve onu kullanıyorum. Keşke dokunmatik ekranda da deneme şansım olsaydı. Sad
Ancak, hızlı erişim barı çalışmıyor. Oraya eklediğim uygulamalar, sonraki açılışta kayboluyorlar. Yer imleri menüsü hep boş. Oraya nasıl uygulama ekleyeceğim bilmiyorum.
Wiki'de ekran görüntüsü var. Beta, Netbook çalışma alanınından, masaüstü çalışma alanına dönemedi ve ikisi arasında kalmıştı. (Netbook çalışma alanının altında masaüstü çalışma alanı panelini görebilirsiniz. Gimp ile ekleme falan değil. Smile )
Bir de glibc 2.11 sürümü olsaydı. Yeni oyunlarımı çalıştırmak için, Mint'e geçmek zorunda kalmazdım.
Ben 4 veriyorum.

hakansait kullanıcısının resmi

hakansait

4.5'dan 5 verdim. Smile Ubuntuyu grub'a otomatik eklemediği için ve panelde sadece açılan programların simgelerini gösterme ayarı kaldırıldığı için yarım not kırdım.

babaynux kullanıcısının resmi

babaynux

benimde seskartimdan hata verdigi icin 4 veridm aslinda 3 vermeliydim ama hatiri var Smile