Pardus 2011-2009 Libre Office Kurulumu - Yardım!
Arkadaşlar Merhabalar;
Öncelikle Pardus 2009-2011'in başlangıç kullanıcısıyım. Ricam şudur ki, 09-11 parduslara Libre Office nasıl kuruluyor. Bu konuda bana detaylı bir şekilde yardımcı olabilecek arkdaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden ilgi ve alaka gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.
- 523 okunma

kuftikufti
Re: Pardus 2011-2009 Libre Office Kurulumu - Yardım!
Pardus 2009'a LO kurmak için bir hayli uğraşmış ancak başaramamıştım (kurabilene de rastlamadım). Ancak buradan portatif sürümü indirerek çalıştırabildim. Ayrıntılar için buraya bakabilirsiniz.
Pardus 2011 içinse kurmanıza gerek yok. Zaten kurulu olarak geliyor.
setim
İlgi ve alakanız iiçin teşekkür ederim. Fakat Hocam verdiğiniz portatif sürüm linki http://portablelinuxapps.org/ burda göremedim Libre Office yardımcı olursanız memnun olurum.
kuftikufti
Siteyi açtığınızda Ctrl+f tuşuna basın. Arama penceresine libre yazın. Tarayıcı sizin için bulacaktır.
spike
Teşekkürler kuftihufti.
bu link konu ile alakasız bir şekilde bana yaradı. Şöyle ki:
Mplayer'in "1.0-1.rc4.0.r32713.1mdv2010.1" sürümü ile acc (mpeg-4 audio) kodeği çalışmıyordu. "Ya bu sürümde sorun var ya da bu kodeğe destek kalktı" diye eski versiyon mplayer ararken bu iletiyi gördüm. Hemen portable mplayer'ı indirip smplayer altında çalıştırınca sorun istediğim gibi düzelmiş oldu. Depoya Mplayer'in yeni sürümü girene kadar bununla idare edeceğim.
Kime niyet kime kısmet.
kuftikufti
Evet. Doğrudan USB bellekten kurulumsuz çalışacak uygulamalar hoş.