Forumlar > Pardus > Kurulum Öncesi (Pardus 2011 Torrent Adresleri)
vercetti kullanıcısının resmi

vercetti

Re: Pardus 2011 Torrent Adresleri

64 bit kurulan için dağıtım yapıyorum şu an. Ancak bilgisayarım sürekli açık değil. Açık olduğunda seed ediyorum.

baDibere kullanıcısının resmi

baDibere

Ben de öyle. Biraz uluslararası düşünüldüğünde, 24 saat dağıtıcılar bulunabilmekte Smile

D0GuKaN kullanıcısının resmi

D0GuKaN

thepiratebay genelde korsan içeriğin paylaşıldığı bir site adından da anlaşılacağı gibi Smile Pardus pek yakışmamış oraya. http://linuxtracker.org/ gibi bir siteye koyulsaydı keşke torrent'lar.

baDibere

LinuxTracker'da denedim ilk fakat bir türlü hesabımı açamadım ya da yeni hesap oluşturamadım. Önemli olan niyet, gerisi zamazingo...

hakdogan kullanıcısının resmi

hakdogan

Merhaba.

Download sonrası bende(makinam 24 saat açık kalmasada) seed edebilirim.

Dizüstüme pardus kurmak istiyorum, işlemcim AMD 64 bit fakat makinamda 1.5gb ram olduğundan ben 32 bit kurmak istiyorum.

Buradaki kurulan çalışan ayrımının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum, benim için uygun dosya hangisidir?

martinamca kullanıcısının resmi

martinamca

hakdogan wrote:
Merhaba.
Buradaki kurulan çalışan ayrımının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum, benim için uygun dosya hangisidir?

Kurulan temeli olarak sabit diske yerleşecek, çalışan denemek için kendisini sabit diske kurmadan Pardus'u denemenize imkan veren biçimi.

hakdogan

martinamca wrote:
Kurulan temeli olarak sabit diske yerleşecek, çalışan denemek için kendisini sabit diske kurmadan Pardus'u denemenize imkan veren biçimi.

Anladım, cevap için teşekkür ederim.

Neden 2 ayrı "kurulan" torrent dosyası var?

Dosyaları indirmeyi başarsaydım, içeriğine bakıp anlayabilirdim ama malesef sayfa yüklenemiyor...

baDibere

Biri i686 yani 32bit için, diğeri x86_64 yani 64bit için.

hakdogan

Torrent dosyasını indirmeye beklemeyeyim, inecek gibi değil direkt indireyim Smile