Pardus 2011 Minimal kurulum, Xfce..
Merhaba;
Pardus 2011'i yali=baseonly komutu ile minimal olarak kurdum ve devamında comak'ın depolarını kullaranarak xfce kurmak istiyorum, ama sistem üzerinde Network Manager kurulu olmadığından internet üzerinden paketleri yükleyemiyorum. Düşündüm ki dvd'yi konsoldan yerel depo olarak göstererek bu sorunu aşabilirim, düşünmek yeterli olmadı ve sonuç olarak başaramadım. Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.
- 417 okunma

Lithiµm
Re: Pardus 2011 Minimal kurulum, Xfce..
Çomak'ın depo sayfasından tarayıcınız aracılığıyla dosyaları indirip kurmayı deneyin derim...
YuiJin
Mnimal kurulum ile konsol dışında farklı bir uygulama gelmediği için tavsiyenizi uygulamam mümkün değil.
Lithiµm
Neden minimal kurulum yaptınız ki? Pardus çok fazla yer kaplamayan bir işletim sistemi. Sanırım 4 Gb istiyordu.
baDibere
Öyle yapmak istemiş
İnternete kablosuz mu yoksa kablolu ağ üzerinden mi bağlanacaksınız?
YuiJin
Kablolu kullanmaktayım, ayrıca bu kurulumu sanal olarak yapmaya çalıştığımıda belirtiyim.
baDibere
Sanalsa işimiz kolay.
İnternete şu komutlarla bağlanabilirsiniz:
YuiJin
Çok teşekkür ederim, Pardus 2011 ile Gnome Network Manager altyapısnın kullanıldığını atlamışım. Minimal kurulumda hüsrana uğradım, xfce.addon paketleri farklı paketlerle çakışma yaptı. Grafik ekrana ulaşmayı başaramadım. Ama diğer taraftan Pardus'un içiyle dışıyla uğraşmak iyi geldi.