Forumlar > Pardus > Kurulum (windows7 yüklü sisteme pardus 2011.2 kurulumu)
bsvural kullanıcısının resmi

bsvural

windows7 yüklü sisteme pardus 2011.2 kurulumu

başlıkta belirtilen işlemi yapacağım 2ye bölümlenmiş 1 tek hdd üzerinde her bölümde ayrı win7 kurulumu var ve pardus 2011.2 kurulumu yapacağım zaman kurulum menüsünde Kendi Düzenini Yarat seçeneği çıkmıyor. diğer seçenekler ile kurulum yapacağım zaman eski bilgilerin silineceğini anlıyorum. Bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız senirim.

Teşekkürler.

bsvural

Re: windows7 yüklü sisteme pardus 2011.2 kurulumu

D sürücüsünde 38GB. boş alan olmasına rağmen yeterli boş alan yok uyarısı alıyorum.

PHoeniX kullanıcısının resmi

PHoeniX

Lütfen size gönderdiğim adresi okuyunuz. Oradaki D bölümünün nasıl silinip pardus için yapılandırılması anlatılıyor

bsvural

D sürücüsünü yedekleyip, silme işlemi yaptıktan sonra kurdum ve gözlerime inanamıyorum şu an gerçekten müthiş güzel bir çalışma,  böyle bir şey beklemiyordum hiç, madem bu kadar ileri seviye bir çalışma var insanlar neden hala windows kullanıyorlar hayret edilecek bir durum doğrusu !!! Belkide onlarda duymuşlar ama kurup bakmamışlardır, umarım kısa sürede çokca kişi kurup bir inceler ve neler kaçırdığını bir görür. TEK KELİME İLE HARİKA.....

Sıra geldi şimdi bu işletim sistemini tanımaya ve program yazmaya....

Bu konuda da hızla destek verebilecek arkadaşlar olursa çok sevineceğim.

PHoeniX kullanıcısının resmi

PHoeniX

Pardus GNU/Linux u sevdiğinize sevindim...

Sizi yeni keşifler için http://tr.pardus-wiki.org buraya alalım...

bsvural

Kullanımı çok kolay her şeyi kavradım çok mükemmel, çok hoşuma gitti doğrusu ....
Herkese yükleyeceğim ve tavsiye edeceğim SÜPER BİR ŞEY OLMUŞ, HARİKA, ÖVECEK SÖZ, YAZACAK YAZI BULAMIYORUM, HERKESE YAYACAĞIM BUNU Smile