Pardus 2011 i686 kuruluma başlarken hata
sevgili arkadaşlar öncelikle şimdiden herkese teşekkürler
sorunum şu ki ;
gerekli olan herşeyi yaptım
kurulum başlıyor grafik ve çekirdek ayarlarını ön tanımlı yapıyorum sonra entere basıyorum kurulum sayfasına geçtiğinde ( o ilk sözleşmeyi kabul etme sayfası )
ekran karıncalanıyor çizik çizik oluyor hiç bişey göremiyorum eskiden ateri oyunlarında olurdu bilmem hatırlarmısınız hiç bişey göremiyorum kurulumu bir türlü gerçekleştiremedim
pardusu kendi sitesinden indirdim bunun sorunu dvd sandım fakat tekrar indirip usb ile denedim tekrar aynı sorunla karşılaştım o baştaki grafik ve çekirdek ayarlarını değiştirdim her bişeyi denedim fakat gerçekleştiremedim 

protezdiyot
Re: Pardus 2011 i686 kuruluma başlarken hata
ekran kartın nedir?
metehan00
nVidia gForce 6ESN gibi bişey
baDibere
Ekran seçeneklerindeki "Güvenli Kip"i denediniz mi?
Denediyseniz Açılış Senekleri bölümüne acpi=noacpi yazarak dener misiniz? Veya çekirdek seçeneklerinden acpi=off'u dener misiniz?
kuftikufti
Eğer kurmaya çalıştığınız sistem masaüstü ise ve dahili ekran kartınız varsa, dahili olanı BIOS'tan kapatıp deneyin. Olmazsa, harici olanı çıkartıp, ekranı dahili karta bağlayın. Kurulumu tamamladıktan sonra harici kartınızı takın ve tanıtın.
Felâsife
Denediyseniz Açılış Senekleri bölümüne acpi=noacpi yazarak dener misiniz? Veya çekirdek seçeneklerinden acpi=off'u dener misiniz?
baDibere
Bu sorunda Güvenli Kip filan işe yaramıyorda açılış parametresine xorg=safe olayı çözüyor, kurulum gerçekleşiyor.
Ben bunu yüksek kernellere bağlamıştım ama yanılmışım zira Debian 2.6.32 kernelde de xorg'u yükleyip benzer sorunu yaşayınca sorun kernelden ziyade yeni xorg'ta olduğu meydana çıktı.
metehan00
baDibere
Bu sorunda Güvenli Kip filan işe yaramıyorda açılış parametresine xorg=safe olayı çözüyor, kurulum gerçekleşiyor.
Ben bunu yüksek kernellere bağlamıştım ama yanılmışım zira Debian 2.6.32 kernelde de xorg'u yükleyip benzer sorunu yaşayınca sorun kernelden ziyade yeni xorg'ta olduğu meydana çıktı.
çok teşekkürler haklısın baştaki menüden her seçeneği seçmiştim olmamıştı arkadaşlar şu an pardus'tan yazıyorum hepinize çok teşekkürler
baDibere
Geçmiş olsun. Teşekkürler Felasife.